web analytics

Arthritis En Español

Oh, mijn God. Ik heb deze tutorial gezien. Oh, Amanda Todd. Ik heb over haar gehoord. Oh nee. Ze heeft ze laten zien. Pas op. Oke, dat is echt niet goed. Dat is nogal griezelig. Oke dat is erg griezelig Zie je wel, dit is nu cyberpesten. Wat een eikel. Gast, dit is serieus. Dit komt op een heel ander niveau Dan zijn het ook geen echte vrienden, meisje. Yeah, de tutorial zelf greep me niet aan Wat mij aangreep waren de mensen die het commentaar gaven Dat maakte me echt boos.

Gast, dat is echt kloten. Ik zou proberen te helpen als ik de kans had. Mensen zijn wreed. Mensen zijn walgelijk! Sorry Je hoeft geen sorry te zeggen Had je al gehoord over Amanda Todd voordat je dit zag Ja, ik heb die tutorial gezien. Mhhmm. Ik had over Amanda Todd gehoord. Nee. Weet je wat er met haar is gebeurd nadat dit was geplaatst Ze heeft zichzelf vermoord, toch Yeah, ze heeft zelfmoord gepleegd. Nee. Zij heeft daadwerkelijk zelfmoord gepleegd een maand nadat deze tutorial tevoorschijn kwam.

Meen je dit Ze eindigde met het plegen van zelfmoord. Hoe voel jij je nu je dit gehoord hebt en weet dat dat gebeurde Ik voel me sprakeloos en geschokt. Ik voel dat ze 2 kleine foutjes maakte, en dat is niet eerlijk. Dat soort dingen grijpt mij. en ik ben al helemaal geen emotioneel persoon. Zij voelde dat haar leven zo slecht was en uiteindelijk zelfmoord pleegde. Weet je. Ik wou dat ik met haar kon praten Ik voel me kloten. Zoals. alle slechte dingen wat ik ooit heb gedaan tegen mensen.

Teens React to Bullying Amanda Todd

Zoals, alle slechte dingen die ik ooit gezegd heb tegen iemand het voelt alsof dat een slecht effect had. Nu is ze zo internetpopulair en dingen, en nog andere kinderen zouden zich zelf hebben gedood voor betere redenen als dat. Zoals. Zoals dat niemand een ruk om ze geeft, weet je En wat denk je van die kerel die haar gechanteerd heeft Ik vind dat hij naar de gevangenis moet! Dat is gewoon kinderporno. Hij is een volwassen man. Hij zou het niet op een tiener gemunt moeten hebben Dat is echt kut, wetend dat je een meisje hebt vermoord.

Hoe kun je daar mee omgaan Hij zou gearresteerd moeten zijn voor de rest van z’n leven. En hoe denk je dat de mensen die haar gekwelt hebben zich nu voelen of wat ze heeft gedaan Ik weet het niet. Omdat ik het nooit begrepen heb. Ten eerste, waarom zouden zij haar zo slecht hebben behandeld Ik hoop dat zij zich afschuwelijk voelen. Ik hoop dat zij dit voelen voor de rest van hun leven. Man, waarom heb ik haar dit aangedaan Waarom heb ik haar zo veel pijn gedaan.

Nu is ze dood. Wat heb ik gedaan Als zij zich zo niet voelen, dan betekent dat zij geen hart hebben. Het hangt van de persoon af, hoe groot hun trots is. Het is alsof zij het moeten toelaten om een schuldgevoel te krijgen. Ik denk niet dat ze helemaal gaan stoppen met pesten. Mensen blijven pesten, zelfs als er afschuwelijke dingen gebeuren. Er zijn nog steeds mensen die een berichtje achterlaten zoals, Ik ben blij dat ze dood is en ze verdiende het. Waarom doen mensen zoiets Ik weet het niet.

Wanneer gaat ze dit zien Doe je het gewoon om jezelf ene plezier te doen Ze willen gewoon een reactie hebben. En dat is wat ze voedt. Mensen houden ervan om stoer te praten op Internet. Nou, ik heb commentaar gezien zoals dat gewoon op YouTube commentaar voor de tutorials. Zoals, Oh ja, deze vent moet zichzelf doden. Het is een andere vorm van cyberpesten wat gewoon door de ouders gecheckt moet worden. En het is de schuld van de ouders. Zij hebben geen schadelijk gevolg voor wat ze doen op het internet.

Zij kunnen alles zeggen. En dat is waarom ze afschuwelijke berichten achterlaten op zulke tutorials. Ze voelen dat er met hen niks slechts gaat gebeuren. Gewoon omdat er niks gebeurt. Wat moet er gebeuren met de mensen die zulke berichten achterlaten op de pagina’s van anderen, denk je Er is niet veel te doen, weet je Hun account moet worden geblokkeerd. Hun berichten moeten verwijdert worden. Er moet iets met hen gebeuren, zoals een soort straf, maar in het echt gaat er toch niks gebeuren. Hoe gaan ze al die mensen vangen.

Kinderen vinden er toch wel een weg omheen. Ik vind dat deze websites uitgeschakeld moeten worden. Je kunt ze niet de schuld geven van wat er gebeurt. Zij hebben er geen controle over. maar ze verstrekken de middelen om het te laten gebeuren. En wat van de rest van wat ze heeft door moeten staan, hoe ze steeds van school verwisselde, maar het pesten bleef haar overal volgen Man, mensen zijn wreed. Ik voel me zo slecht voor haar. Ik kan me dat gevoel niet voorstellen het gevoel van iets niet te kunnen ontsnappen.

Middelbare school studenten, je weet het, ze zijn zwak, dus ze pakken anderen die zwakker zijn dan zij zodat ze om z’n minst een beetje macht hebben, en ze vinden een makkelijk doelwit zoals iemand die al wat problemen heeft doorstaan. en ze maken het slechter zonder dat ze het realizeren dat heeft hele erge consequenties. Sommige mensen zeiden dat wat er met haar gebeurt is, ze het verdiende door de keuzes die ze heeft gemaakt. Wat denk je daarvan Nou, iedereen maakt fouten. Al deze slechtgeharte personen praten als,.

Ze verdiende het. Nee, dat verdiende ze niet! Je kan rechtvaardigen wat ze zeggen maar tegelijkertijd, moet je gewoon normaal doen. Je moet die meid gewoon een klein beetje respect en fatsoen geven. Ze is nog een kind, ze weet toch niet beter. Het punt is dat in het leven, je leert door het verprutsen ervan, en als ze het steeds blijft verprutsen en je blijft het haar vertellen, Oh, je wordt nooit beter. Dan gaat ze ook denken dat haar leven ook nooit beter wordt! Op enig moment, tijdens het doorstaan van alles,.

Wat denk jij wat haar heeft kunnen helpen Ze had gewoon een vriend nodig. Iemand kon voor haar opstaan. Ik zou voor haar hebben opgestaan. Haar vrienden zouden haar niet hoeven verlaten. Het feit accepteren dat ze het hebben gedaan, hun vriendin weer zijn. Zij willen jou aan de praat krijgen met de leraren in school, de directeur, je ouders, maar het is erg moeilijk om iemand te vinden die jou eigenlijk begrijpt, omdat zij zelf niet door zo’n periode gaan. En jij wel. Heb jij zelf persoonlijke ervaringen met pesten of plagen Yeah.

Op de middelbare school, zat ik op theater les. Ik was een theater kind Mensen noemde het homo Zelfs als ik homo was, wat ik niet ben, maar toch, als ik het was, hoe zou mijn seksuele orrientatie invloed hebben op jou in de kleinste wegen Nu dat homo een smet was geworden, is dat het nog een ander hatelijk ding was dat mensen kunnen zeggen om een persoon pijn mee te doen. Zelfs al zou het echt niet moeten zijn. Ik werd uitgelachen voor heel veel dingen, zoals homo kleine stomme lelijke.

Soms racistische opmerken Vroeger had ik overgewicht en mensen scholden me uit met dikzak en zo. Als kind, was ik echt. Ik probeerde heel erg hard om er gewoon echt bij te horen omdat ik gewoon niet veel vrienden had, Ze zagen dat ik het probeerde en ze deden gewoon, gewoon, ze deden niks met mij. En toen, omdat ik dat deed, Toen werd ik echt gemeen tegen iedereen. Het gebeurde ongeveer in de eerste van de middelbare. Geen elke jongen wou met mij afspreken, Omdat ze zeiden dat ik het lichaam had van een acht jarige jongetje.

Nu lach ik wel, maar Ik huil ook. Ik kon het niet helpen, weet je. Het is gewoon. Het is gewoon gemeen hoe ze zoiets kunnen zeggen. Toen ik in het derde jaar van de middelbare school ging, dingen over jongens interesseerde me niet Maar de dingen online werden steeds erger. Je zult het je hele leven lang bij je dragen. De vorm maakt niks uit. Ik word niet meer gepest, maar ik zie wel mensen die pesten. En op een gegeven moment in mijn leven, heb ik een grote depressie doorstaan,.

En ik slaagde erin om het te doorstaan. Als je zulke dingen ziet. en wetend dat ik er dit zelf heb moeten doorstaan ergens in m’n leven, maakt me echt boos. Er komt een dag dat Karma het af maakt. en dat zal geweldig zijn. lacht Wat doe jij om verder te gaan en je niet te laten teleurstellen Nou, het doet pijn, maar ik maak er geen groot probleem van. Ik houd het voor mezelf, binnen in mij, en ik schrijf erover zodat ik mijn emoties kan uiten. Ik bedoel, schrijven is geweldig gereedschap.

Je praat gewoon over hoe je je voelt. Ik ben blijf dat ik mijn moeder en vader heb, omdat zij me veel helpen. Veel kinderen haten het om te praten met hun ouders, je ouders weten waar zij het over hebben. Ik negeer het. Ik weet dat het leven beter gaat worden. Vier jaar is maar een klein percentage van je leven. Ik maak er gewoon een grap van. Ik hoef er niet bij te horen, weet je Jullie interesseren me niet. Ik doe het in mijn eentje, en ik doe de dingen die mij gelukkig maken.

Middelbare school is afschuwelijk, en dat zal ik me ook blijven herinneren. Maar het is iets dat ik voorbij zal gaan. Ik vind het prima. Waarom eindigen sommige tieners met het overwegen van zelfmoord door het pesten Ze hebben geen hoop meer. Geen vrienden. Niets om meer voor te leven, denk ik. In tegenstelling van huilen en je emoties te uiten, het is gewoon klaar. Je kan het zelf eindigen. Het is de grootste periode van hun levenm dat is alles wat ze zich herinneren, en ze denken dat hun leven nooit beter zal worden,.

Omdat dit het enige is wat zij weten, dus maken ze er een einde aan. Door de internet berichten op facebook, twitter, het maakt niet uit, gaat het de wereld rond. Het begint in school, het verspreidt zich door de hele school, dat gaat het naar het internet en dan wordt het verspreidt naar iedereen. Wanneer mensen dingen zeggen, hardop, mensen vergeten het uiteindelijk wel, maar als het eenmaal op’t internet is, dan zien zoveel mensen het zo snel. Het stapelt zich op en op en het gaat niet meer weg.

En dan proberen ze met volwassenen te praten, en de volwassenen laten het gewoon waaien alsof er helemaal niks aan de hand is, dus ze voelen dat er geen hoop is. Sommige volwassenen zeggen dat pesten er altijd al geweest is en dat het gewoon bij het kind zijn hoort. Wat vind jij daarvan Ik denk, dat pesten overschat wordt. Wat denken zij Oh mijn God. Zij zouden dat hun kinderen helemaal niet moeten vertellen. Het is niet als een rij in een gang dat je voorbij gaat, net zoals Amanda Todd, je neemt je eigen leven.

Het is een serieus onderwerp. Het is niet wat bij een kind hoort. Pesten zou iets moeten zijn dat wordt behandelt in een vergadering. Als we het behandelen net zoals drugs of alcohol, zou het zo veel anders zijn. Als het eenmaal op het internet komt, hoe kunnen kinderen en ouders elkaar helpen om de situatie beter te maken Het belangrijkste is dat kinderen en tieners hun ouders moeten vertellen als ze gepest worden, omdat ouders er iets tegen kunnen doen. Ouders kunnen meer worden betrokken en kunnen een Facebook account aanmaken.

En dan vrienden worden met hun kind zodat ze weten wat er aan de hand is met hun kind. Ik vind het beter als je gewoon begint wanneer ze veel jonger zijn en dan kun je ze trainen om altijd open te zijn met jou en altijd met je kunnen praten zodat je altijd weet wat er aan de hand is. Het maakt niet uit hoe veel een ouder praat tegen hun kind, Oh, wees voorzichtig met dit, wees voorzichtig met dat. Ze gaan het toch wel doen, omdat ze het willen zien,.

Weet je, ze zijn gewoon nieuwsgierig. Het is net als een ijsberg, wat de ouders weten. Ze zien dit deel van het internet, en dit bevat Myspace, Facebook, YouTube and Google Maar als je het eenmaal doorbreekt, die kleine internet muur, is het een heel groot ding wat sites bevat zoals 4chan, wat echt hele gestoorde plaatsen zijn, die echt. die echt hilarisch kunnen zijn, serieus, gewoon compleet verkloot. Ouders denken te weten wat er rond spookt op’t internet. Ze denken het gewoon te weten. Maar ze weten het echt niet.

Wat voor soort dingen heeft jou school specifiek gedaan met de opvoeding van de studenten, over het pesten Eigenlijk, we hebben veel dingen in mijn school. We hebben een antipesten club. Ze hebben een klein clubje, en ze proberen mensen te stoppen met pesten. Er zijn mensen daarbuiten, en als ze enige pesten zien, gaan ze er naartoe en zeggen ze Het was dat nodig Denk je dat’t werkt Niet echt, omdat ik uit wordt gelachen tot deze dag. In het begin van het jaar praten ze erover, maar als er iets heel groots is het net alsof.

Het rond gaat en dat is nogal viraal. Ze praten erover maar meer dan dat, het wordt niet ten orde gebracht in de scholen, wat kloten is, omdat iedereen denkt dat er zo veel is dat het gedaan wordt, en dat is er gewoon niet. Het voelt gewoon echt alsof je alleen bent en niemand wat om je geeft. Denk je dat pesten ooit helemaal zal stoppen Is er een volledig antwoord Mogelijk Als ze nu eens gewoon de pesters op zouden merken hun pakken, en ze opblazen, dan zou het stoppen ja.

En als iemand dit ziet, die ooit een pester was en iemand was die mensen kwelde online, wat zou je dan zeggen tegen hun Je bent een lul! Het maakt je niet cool. Je bent gewoon een klootzak. Ik haat jullie. Ik probeer een vredig persoon te zijn, maar dat zijn echt de mensen die ik haat. Laat het stoppen. Als je een pester bent, stop dan met gemeen zijn en probeer dan aardig te zijn tegen de mensen, jij kan een voorbeeld zijn voor anderen. En wat zou je willen zeggen tegen iemand die nu kijkt die gepest is,.

Of overweegt om zelfmoord te plegen Dit is erg clich, maar het komt echt goed. Tupac zei iets geweldigs. Hij zei Je moet je hoofd koel houden. Wees sterk. Het is goed. Ik weet dat het lijk alsof de wereld in elkaar valt. Katy Perry zegt in een lied, Na een orkaan is er altijd een regenboog. Eerlijk, je slaat je er door heen. Als het erop aan komt, ben je in de staat of wie je echt bent en wat je doet, niet zij. Je moet het tegen iemand vertellen als je je echt zo voelt.

Iedereen doorstaat dit. En dan bedoel ik, iedereen heeft een periode met pesters, je moet je echt niet voelen alsof je de enige bent. Kies een doel en maak het je grootste doel of iets waar je tegenop kijkt. Er zijn zoveel mooie momenten in het leven. Dit is gewoon een kleine periode in je leven, en er is zoveel voor te leven. Het is geweldig. Als ik die pester zijn gang had laten gaan, dan zou ik niet 10000km door het land zijn gereist om samen met The Fine Brothers op Teens React te praten!.

Leave a Reply